AFGERONDE PROJECTEN

De Zon Straalt, De Min Streelt

Solo theatervoorstelling

Meneer is komediant. Al járen. Samen met Jaap, zijn vader, was hij Duo De Minstreels. Nu Jaap er niet meer is, staat Meneer er helemaal alleen voor. En dat is nog niet zo eenvoudig. Gelukkig had Jaap zijn zoon op het hart gedrukt om op auditie te gaan. Het liefst in een groep! Daar zou hij het beste tot zijn recht komen en bovendien zou hij dan nooit zonder werk zitten!

Precies vandaag gaat Meneer auditie doen. Hij weet nog niet zo goed wat hij er van moet verwachten. Tijdens het wachten ordent hij zijn gedachten, oefent hij zijn solo’s alvast en doet hij verrassende ontdekkingen. Maar waar wacht hij eigenlijk op? Op wie? En hoe lang?


De Zon Straalt, De Min Streelt is een intieme solovoorstelling in een sfeer van vervlogen variété. We zien een zoon optreden in de voetsporen van zijn vader. Hij is zo loyaal, dat hij is vergeten wie hij zelf ook weer was. 

En waar ben je eigenlijk van binnen, als je het niet meer weet?


Een theatervoorstelling voor kleine theaters.

Theatertrailer

Video

Filmstills

Making of

Project: De Zon Straalt, De Min Streelt

Concept, script en spel: Hans Jeths

Regie: Margreet Blanken

Duur: 70 minuten

Productie: 2015-2016


Theatertrailer:

Productie: Itsmooving Media Productions en Hans Jeths Studio

Regie, camera en montage: Evelien Veenhuizen / Voice-over: Alfred van den Heuvel / Co-regie en adviezen: Theo Ybema / Geluidsopname voice-over: Fokke van Saane

Productie: 2014

YouTube

Copyright© 2021  Hans Jeths   All rights reserved.        www.hansjeths.nl

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie ons privacybeleid voor meer informatie.